• 01

Három új Lada típus érkezik az AvtoVAZ-tól

2020.05.14.

Az AvtoVAZ nemrégiben három új típusnevet jegyeztetett be.

Tensa, Forta és Kayna. Az AvtoVAZ nemrégiben ezt a három új típusnevet regisztráltatta önmagában, és a Lada márkanévvel együtt is. Az orosz gyártó sajtóirodája egyelőre nem kívánt nyilatkozni, így még titok, mikor tűnhet fel a színen az egyelőre meglehetősen titokzatos, vadonatúj Lada Tensa, Lada Forta, illetve Lada Kayna.

Azt sem tudni, hogy az új nevek mögött vannak-e már valódi új fejlesztésű modellek, mert az autógyártók adott esetben csak talonba jegyeztetnek be típusneveket, melyeket aztán vagy sokkal később, vagy esetlegesen egyáltalán nem vetnek be. Az AvtoVAZ korábban ezeket a gyakorlatban eddig még nem használt neveket regisztráltatta: Fortuna, Ladoga, Svoboda, Slavia, Quanta, Binar, Antiga, XRave, XCite, Excide, X Path, Expira, Intriga, Preosa, Kvest, Onega, Kam4atka.

Az AvtoVAZ orosz kínálatában jelenleg öt modell található: a Granta, a Vesta, az Xray, a Largus és a jó öreg Nivára épülő 4x4. Magyarországon ezek közül csak az általunk már alaposan letesztelt Vesta és a 4x4 kapható. A Vesta a legújabb, 2014-ben bemutatott Lada, a 4x4-et pedig kisebb-nagyobb változtatásokkal 1977 óta gyártják.

Forrás:hvg.hu
vissza

Hozzászólások

Kapcsolat

Tel: +36-30/710-4374
E-mail: info@mindenamilada.hu


Újdonságok

Lada City női póló

Lada City női póló Ár: 3 990 Ft
Új

Niva gyerek póló

Niva gyerek póló Ár: 2 790 Ft
Új