• 01

Elstartolt a sportosra hangolt Lada Granta Active sorozatgyártása

2019.11.22.

Örülhetnek azok a Lada-ügyfelek, akik örömüket a Grantában lelték meg, ám a teljesítménnyel eddig nem voltak elégedettek.

Az AvtoVAZ ugyanis bejelentette, hogy megkezdték a LADA Granta Active sorozatgyártását, amely az alapmodellt pimpelt változatának tekinthető. Összességében valamivel kevesebb mint 30 új alkatrész került alkalmazásra a modellben, melynek legfőbb újítása a dinamikus hangolású új felfüggesztés lett.

Mindez persze aligha lenne elegendő, hogy váltásra bírja a vásárlókat, ezért a króm kipufogócsöveket és a stílusos alufelniket is bedobta még a kínálatba a gyártó, amely már az alapmodellnél is elérhetővé tesz olyan, máskor extrának számító tételeket, mint a klíma, vagy épp a hangrendszer.

Lada Granta Drive Active
Lada Granta Drive Active

A Magyarországon már nem kapható Granta sportváltozatára szeptembertől adhatják majd le rendeléseiket az érdeklődők, akik teljesítmény tekintetében hatalmas ugrásra azért nem számíthatnak, hiszen mindössze egy 1.6 literes, 106 lóerős benzinmotor képezi a kínálatot, amihez manuális és automata váltót is társíthatnak a megrendelők.

Forrás:motor1.com

vissza

Hozzászólások

Kapcsolat

Tel: +36-30/710-4374
E-mail: info@mindenamilada.hu